?

Log in

Concepts of the Mind

Levenslang onder constructie

Name:
hersenspinselen


Dit is het LiveJournal van de Hersenspinselen van marnix. Hier kan je zien wat er zoal aan abstracte of minder abstracte beelden in zijn hoofd rondspoken, vaak met weinig of geen uitleg om zo ook enige vrije intepretatie aan de kijker zelf over te laten. Wel kan ik er dit over zeggen: het is allemaal zelf gemaakt en geschreven tenzij anders wordt vermeld. Ik noem het zelf het 100% Homemade principe ;).

"Hersenspinselen zijn als kiezelsteentjes die je tegenkomt als je buiten loopt in de natuur. Je kan ze compleet negeren en gewoon doorlopen naar waar je dan ook naartoe wilt gaan, of je kan ervoor kiezen om ze op te pakken en er wat mee te doen.

Je moet over stenen heen lopen om verder te komen. Grote stenen, kleine steentjes, alle soorten en maten zullen je pad kruisen, of je nou wil of niet. Soms komt er een steen in je schoen en moet je eerst je schoen legen, anders kan het je later nog wel eens gaan bezuren. Sommige steentjes zijn glad en kunnen je doen vallen als je niet oppast. En voor sommige mensen lijkt het wel alsof het de hele dag door steentjes regent en die krijgen er maar hoofdpijn van.

Maar stenen kunnen ook mooi zijn. Ze kunnen je helpen sneller vooruit te komen zodat je niet wegzakt in de modder. Hun structuren en diversiteit kunnen je inspireren tot het maken van mooie scheppingen. Ze doen je soms even stil staan bij kleine en grotere dingen des levens, op een soms bijna berustende wijze. Zo worden ze een deel van jezelf."


Wat je ook doet, stenen zullen altijd op een of andere manier je pad doorkruisen. Op de Hersenspinselen website bevindt zich een digitale collectie van wat ik door de tijd heen verzameld heb. Op dit LiveJournal kan je de meest recente aanwinsten aantreffen. Je zal zien dat veel van wat ik vind eigenlijk meer concepten te noemen zijn dan projecten die afgerond zijn. Ik kan niet zeggen of en wanneer het ooit tot voltooiing zal komen, maar dat betekent niet dat het niet deelbaar is met de buitenwereld.

Voel je vrij mijn hersenspinselen toe te voegen aan je friendslist als het je interesseert, wie weet vind je er ook wel een steentje tussen voor op je eigen wandelpad.

Statistics